viaArt tools

Kreative værktøjer

viaArt tools er værktøj og øvelser til viaArt-processen, som hjælper virksomheder og organisationer indenfor udvikling, strategi og teambuilding. viaArt tools skræddersys efter dine ønsker og behov, og udgangspunktet for øvelserne er derfor dig og din konkrete udfordring. Med viaArt tools får du derfor målrettede værktøjer, der leder dig gennem en anderledes og kreativ proces.

Håndter udfordringerne

viaArt tools består af effektive og handlingsorienterede værktøjer, der anvendes til at løse udfordringer i både små og mellemstore virksomheder – i den offentlige såvel som private sektor. viaArt tools kan bruges i mange forskellige sammenhænge, og kan blandt andet anvendes til udviklingen af virksomhedsstrategi (både strategisk, taktisk og operationelt), produktudvikling, indretning af fysiske rum, idé- og undervisningsudvikling samt udvikling af processer mellem mennesker, organisationer og virksomheder.

Til håndtering af viaArt tools, faciliterer playscapes øvelser og værktøjer på følgende niveauer:

Workshop: I samarbejde med en playscapes-konsulent får du og dine medarbejdere en dybdegående introduktion samt praktisk erfaring med anvendelsen af viaArt-processen i relation til jeres konkrete udfordring/problemstilling.

Forløb: I samarbejde med en playscapes-konsulent får du og dine medarbejdere, ved brug af viaArt-processen, mulighed for at grave endnu dybere ned i en konkret udfordring. Jo flere ressourcer man tildeler problemstillingen, jo større er sandsynligheden for effektive løsninger og dermed succesfulde resultater.

Fakta:

Omfang: viaArt tools tilbydes på flere niveauer (foredrag, workshop eller forløb) samt uden brug af en playscapes-konsulent, hvor et generisk værktøj er tilgængeligt på hjemmesiden.
Antal personer og undervisere: Vi kan facilitere mellem 4 til 40 deltagere, hvilket kræver 1-2 playscapes-konsulenter tilknyttet.

playscapes Denmark
Buggesgårdvej 69 A · DK-8260 Viby J
+45 20 12 82 22 · info@playscapes.dk