playCurve

Slangen i landskabet

Med playCurve kan du forene aktivitet, leg og ophold. playCurve kan vendes, drejes og bøjes på alle mulige forskellige måder – f.eks. til en bænk, et klatre- og gyngestativ eller som en alternativ skateboardrampe. Netop playCurves bløde former og kurver giver dig mulighed for at opbygge din helt egen opstilling, hvor det er op til brugeren at udforske sig selv og brugen heraf.

Uendelige muligheder

Du kan skabe et tidløst udtryk med playCurve, og give omgivelserne en unik identitet – hvad end der er tale om en park, et byrum, et indendørs opholdsrum eller et helt tredje sted. playCurve kan stå alene eller kombineres med andre artScapes-produkter. Kun fantasien sætter grænser for brugen af playCurve.

Det er et forsøg på at skabe en anden slags kunst, der skal indbyde til og er beregnet på at blive brugt af børnene i deres leg, samtidig med, at der er skulpturelle elementer i det minilandskab, de indgår i

Erik Meistrup, Kunstavisen

Fakta:

Mål: playCurve findes i dag som klatre og gyngestativ.
Materiale: Som udgangspunkt leveres playCurve i rustfrit stål. Alt efter hvilken funktion og hvilket udseende, der ønskes, kan den derudover beklædes med træ, fiberbeton eller andre materialer.
Holdbarhed: I standardmaterialet stål er playCurve langtidsholdbar i al slags vind og vejr.
Standardkrav: Overholder alle formelle standarder og krav.

playscapes Denmark
Buggesgårdvej 69 A · DK-8260 Viby J
+45 20 12 82 22 · info@playscapes.dk