playSea

Et mødested i bevægelse

Skab det unikke mødested for dialog, samarbejde og kreativitet. Med playSea kan du få mennesker til at mødes og komme tæt på hinanden og bringe krop og tanke i bevægelse. Medarbejdere og ledere. Virksomheden og gæster. Gamle og unge. Voksne og børn. playSea kan være rammen om mødet, fostringen af de store ideer og udvikling af det gode samarbejde. Lad tankerne flyve, mens du hviler fødderne. Formen af playSea skaber en rum-i-rum-effekt, så man kan opholde sig alene eller sammen med andre – samtidigt – uden at forstyrre hinanden.

Kunst, funktionalitet og interaktion

Få mulighed for at tilføje både kunst og funktionalitet til dit pauserum, lege eller fællesareal. playSea er en levende skulptur, der interagerer med beskueren eller den forbipasserende. Udover en kunstnerisk oplevelse, får du helt automatisk lyst til at røre og udforske sidde- og liggemulighederne. En playSea kan stå alene eller sættes sammen med flere – og i forskellige farver.

Nye virksomheder skabes på baggrund af skæve vinkler. playSea er irregulær, har en hvis skævhed og er et sted, hvor vores virksomheder kan udvikle ideer til nye innovative produkter

– Hans Møller, direktør for INCUBA Science Park

Fakta:

Mål: playSea kan fås i to størrelser, 2,90 x 2,90 meter samt 1,95 X 2,55 meter. Begge størrelser er 0,60 meter på sit højeste punkt.
Materiale: Leveres i glasfiber og fiberbeton.
Farver: I glasfiber fås playSea i de fleste farver.
Holdbarhed: Tåler alt slags vejr og kan stå ude hele året.
Standardkrav: Overholder alle formelle standarder og krav. Intet krav om faldunderlag.

playscapes Denmark
Buggesgårdvej 69 A · DK-8260 Viby J
+45 20 12 82 22 · info@playscapes.dk