playMix

Den multifunktionelle skulptur

playMix er et multifunktionelt element, der med sine stilrene former har et utal af anvendelsesmuligheder. Det er kun fantasien, der sætter grænser. playMix er kendetegnet ved sine skarpe linjer, som giver skulpturen kant og sørger samtidig for, at elementet udstråler liv og bevægelse.

playMix og byrummet

I byrummet er playMix ideel som skulpturel udsmykning eller som et opholdselement, der indbyder til aktivitet, afslapning og interaktion mellem mennesker. playMix bryder den naturlige forestilling af hvordan en bænk kan se ud. Med sine æstetiske kurver fremmer playMix dialogen mellem mennesker og giver samtidig rum for stille fordybelse. playMix kan anvendes i inde- såvel som udearealer og kan samtidig stå alene eller sammen med flere.

playMix og retail

playMix kan tilpasses og integreres individuelt i forretninger som en del af butiksinteriøret. playMix giver hvileplads, opbevaringsplads samt rum til vareudstillinger. Flytbare midterelementer giver mulighed for at tilføre playMix talrige kombinationer og former, så udgangspunktet for udstillingerne aldrig er det samme. Som butiksinteriør kan playMix eksempelvis tilføjes indarbejdet og specialdesignet belysning samt en interaktiv skærm. playMix øger dermed oplevelsesværdien for mennesker ved at tilbyde en unik shoppingoplevelse.

playscapes Denmark
Buggesgårdvej 69 A · DK-8260 Viby J
+45 20 12 82 22 · info@playscapes.dk