playWave

En skulpturel bølge

Med playWave kan du give omgivelserne karakter og liv samt sætte tankerne, fantasien og legen i gang hos dem, der bruger eller betragter dem. playWave er en bølgende samtalebænk, en bugtende søslange, et klatreelement eller et svajende pejlemærke – en skulpturel bølge i rummet eller landskabet. En playWave kan fungere stående, liggende, sidelæns, nedgravet – og i en interaktiv kombination som en kunstnerisk, multifunktionel oase.

Skab din egen verden

playWave giver karakter til dit rum – ude som inde. Brug eksempelvis playWave som et særligt varetegn eller innovativt element, der også kan fungere som opholds- og legeelement på fællesarealer. playWave har utallige anvendelsesmuligheder, og kan benyttes af alle – voksne som børn – i alt fra virksomheder til offentlige rum. Kun din fantasi sætter grænser for brugen af playWave. playWave kan stå alene eller sættes sammen af flere og kombineres med andre playscapes produkter.

Fakta:

Mål: Ca. 4 meter i længden.
Materiale: hvid cement af et særligt hvidt kridt og fintmalet sand. Valgt pga. af materialets smukke, hvide farve, høje styrke, ekstra lave indhold af alkali samt høje sulfatbestandighed.
Holdbarhed: Tåler alt slags vejr og kan stå ude hele året.
Vedligeholdelse: Minimal vedligeholdelse.
Sikkerhedskrav: Til visse opstillinger kan der være krav om faldunderlag.

playscapes Denmark
Buggesgårdvej 69 A · DK-8260 Viby J
+45 20 12 82 22 · info@playscapes.dk